E.MASSET

E.Masset & Cie is een firma gespecialiseerd in de redactie van fiscale artikels. Zij heeft de activiteit van bedrijfsrevisor tussen 1989 en 2004 uitgeoefend.

E.Masset & cie ontwikkelt haar expertise via haar medewerking aan online publicaties, gewijd aan de fiscaliteit, de boekhouding en het vennootschapsrecht, en zij adviseert KMO’s en grote ondernemingen.

Haar vennoten zijn de grondleggers van de ommekeer die België sinds 1996 gekend heeft op het gebied van de documentatie bestemd voor al diegenen die op het gebied van de fiscaliteit en de boekhouding actief waren.

De integratie van internet bij de berichtgeving evenals de verspreiding van deze informatie aan de beroepsmensen noodzaakt een zeer bekwame redactie die in staat moet zijn belangrijk nieuws op te sporen, te behandelen en te verspreiden onder al degenen waarvoor het is bestemd.

Twee activiteiten :

  • Medewerking aan producten die wat betreft voornamelijk bestemd zijn voor de beroepsmensen op het gebied van de fiscaliteit
  • Verhuur van vakantieappartementen aan de Costa del Sol

(zie onze rubriek Producten).

"E.Masset & Cie is een firma gespecialiseerd in de redactie van fiscale artikels. Zij ontwikkelt haar expertise via haar medewerking aan online publicaties, gewijd aan de fiscaliteit, de boekhouding en het vennootschapsrecht, en zij adviseert KMO’s en grote ondernemingen."

Partners

E.Masset & Cie werd door Emile Masset op de markt gebracht die er eveneens de functie van hoofdredacteur waarneemt.

Emile Masset Hoofdredacteur

Cv :

  • geboren in 1958
  • licentiaat rechten – fiscalist
  • bedrijfsrevisor sinds 1987 tot 2004
  • meer dan 20 jaar ervaring in het geven van advies aan de KMO’s.
  • door het Waals Gewest erkend consultant tot 1999
  • oprichter van Fiscalnet, de Kmo Fiscaal, de Comptaccount en Yourtax (zie Producten)

De spilfiguur van E.Masset & Cie is nog steeds Emile Masset, die echter wordt bijgestaan door talrijke deskundigen met wie hij reeds meer dan 20 jaar samenwerkt op het vlak van de fiscaliteit, de boekhouding en het vennootschapsrecht.

 

Products

(eind 31.12.2021)

Contact

Om E.Masset & cie te contacteren, kunt u de volgende gegevens of het contactformulier gebruiken.